Swarm Hesabı Nasıl Silinir


Foursquare'da hesap sahibi olan Swarm’da da hesap sahibi oluyor.

Birçok kullanıcı Swarm'da hesabı varken Foursquare'da hesabı olmasını istemez ama iki uygulamada aynı veri tabanından yararlandığı için bu biraz işleri zorlaştırıyor. 

Swarm hesabını silmek isteyenler aynı zamanda foursquar'daki hesaplarını da silecekler. 

Sadece Swarm'ı silip Foursquare hesabının kalması mümkün değil.

Hesap silme işlemini mobilden ya da tabletten yapamıyoruz.

Hesabı bilgisayar üzerinden silmek gerekiyor. 

Bilgisayar tarayıcısında Foursquare adresine girmelisiniz.

Giriş için iki uygulamada da aynı olan kullanıcı ismi ve şifrenizi kullanın.

Bu linke tıkladıktan sonra gerçekten hesabınızı silmek istediğinizden emin olun.

Çünkü; emin değilseniz hesabınızı kapattıktan sonra Foursquare’daki ve Swarm’daki tavsiyelerin, zevklerin ve check-in'lerin kaybolacak.

Swarm‘a tekrar katılmak istediğinizde yeni bir hesap açmak durumunda kalacaksınız.

Bu da demek oluyor ki; her şeye yeni baştan başlamak zorunda kalacaksınız.

Foursquare ve Swarm hesabımı siliyorum çünkü;

  1. Yararlı görünmüyor
  2. Foursquare'den çok fazla e-posta alıyorum
  3. Bir gizlilik endişem var

Cevap şıklarından ayrılma sebebinizi seçmeniz gerekmektedir.

Sayfanın sonunda “Delete Account” butonuna basarak tüm hesaplarınızı silmiş oluyorsunuz.

Bu şekilde tüm hesaplarınızı silmiş oluyorsunuz ve sizin kişisel bilgilerinize kimse ulaşamıyor.

Yeniden hesap açmak istediğinizde ayrı bir oturum açmanız gerekmektedir.


CEVAP VER